Caută în arhivă
Afişează
15 Noiembrie 2017Sursa: I.P.J. TIMIȘ

PERSOANE DISPĂRUTE

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a doi bărbați, de 33 și 80 de ani, dispăruți de la domiciliu.

Citeşte tot
27 Octombrie 2017Sursa: I.P.J. TIMIȘ

EXEMPLU DE SPIRIT CIVIC

Un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș a predat poliţiştilor Secţiei 1 Timișoara 25.800 de lei, pe care i-a găsit în Piața Libertății din Timișoara. Ulterior, poliţiştii au identificat păgubitul [...]

Citeşte tot

Școlile de agenți de poliție organizează, în cursul lunii ianuarie 2018, concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Înscrierile vor avea loc până la data de 5 decembrie a.c..

Citeşte tot
29 Septembrie 2017Sursa: I.P.J. TIMIȘ

MINORĂ DISPĂRUTĂ

Poliţiştii timișeni caută o minoră, de 17 ani, care a plecat dintr-un centru maternal și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea tinerei sunt rugați să sune la numărul unic de [...]

Citeşte tot
29 Septembrie 2017Sursa: I.P.J. TIMIȘ

INVITAŢIE

14 Septembrie 2017Sursa: I.P.J. TIMIȘ

RECOMANDĂRI PENTRU ȘCOLARI

Siguranţa în şcoli constituie o prioritate pentru Poliţia Română, context în care aproape 300 de poliţişti acţionează, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din județul Timiș.

Citeşte tot
07 Septembrie 2017Sursa: I.P.J. TIMIȘ

Vă amintiți cine este EDWARD?

Edward este un proiect european care vizează Siguranța Rutieră, susținut de Comisia Europeană, în care este parte și Poliția Română.

Citeşte tot
06 Septembrie 2017Sursa: I.P.J. TIMIȘ

HOȚII SUNT CREATIVI, FII PREVENTIV!

În perioada septembrie-decembrie 2017, polițiștii timișeni desfășoară activități de prevenire a furturilor din locuință în cadrul campaniei ,,HOȚII SUNT CREATIVI, FII PREVENTIV!”, inițiată și derulată la nivel [...]

Citeşte tot
07 August 2017Sursa: I.P.J. TIMIȘ

MINOR DISPĂRUT

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor de 14 de ani, dispărut de pe raza comunei Giera.

Citeşte tot