Având în vedere prevederile din Legea nr. 55/15.05.2020, privind măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19, instituirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și a prevederilor Planului de măsuri emis de I.G.P.R.-Serviciul Coordonare Centre de Reținere cu nr. 836075/15.05.2020 pentru ca dreptul la vizită a persoanelor private de libertate să se efectueze în condiții de evitare a situațiilor de risc generate de răspândirea COVID-19 și pentru a scurta timpii de așteptare generați de existența unui flux neașteptat de persoane RECOMANDĂM ca persoanele care solicită vizitarea persoanele private de libertate se se programeze telefonic la nr. 0256/402186 cu 24 de ore înainte de vizită. 

Pe toată durata vizitelor se vor respecta cu strictețe măsurile de protecție și distanțare socială !

PROGRAM VIZITE ŞI PACHETE LA CENTRUL DE RETINERE SI ARESTARE 
                               PREVENTIVA AL I.P.J. TIMIS
                                     

marți, joi între orele 08.30 - 09.30 -primirea cererilor de vizită/pachete

marți, joi între orele 12:00-14:30 - program de vizită/pachete 

ACORDAREA DREPTULUI LA PACHET , VIZITA,CUMPARATURI,CORESPONDENTA  

1.ARESTATI PREVENTIV
    PACHET:            1 / luna (10  kg alimente +6 kg fructe/legume+20 l apa minerala si/sau     bauturi racoritoare+bani )
    VIZITE:               4 / luna
    CORESPONDENTA:   (nelimitat)
    CUMPARATURI:  saptamanal pot  efectua cumparaturi in limita a  jumătate din salariul minim brut pe economie – (conform art. 56 alin.1 din H.G. 1897/2006

2.ARESTATI PREVENTIV – MINORI SI FEMEI GRAVIDE 
    PACHET:            1/ luna (10  kg alimente +6 kg fructe/legume+20 l apa minerala si/sau bauturi racoritoare+bani )
    VIZITE:                8 / luna
    CORESPONDENTA:   (nelimitat)
    CUMPARATURI: saptamanal  pot efectua cumparaturi in limita a  jumătate din salariul minim brut pe economie – (conform art. 56 alin.1 din H.G. 1897/2006
 
MENTIUNI :Durata vizitei va fi cuprinsa intre 30 minute si 2 ore in functie de numarul solicitarilor de acordare a vizitelor si de spatiile existente. Minorilor li se poate acorda dreptul la vizita pentru un interval de 1 - 3 ore.
Cererile pentru acordarea vizitelor si pachetelor se depun la Punctul Control Acces al I.P.J. TIMIS in fiecare zi pana la orele 09,00 sau cu o zi inainte pentru aprobare la conducerea unitatii.
Cu ocazia Zilei Nationale,a zilei de nastere sau a altor sarbatori religioase importante ale cultului sau religiei fiecaruia ,arestatii preventiv pot primii anual 3 pachete suplimentare in conditiile si cantitatile prevazute mai sus.
Este interzisa primirea de produse alimentare care necesita incalzire,coacere,fierbere sau alte tratamente termice in vederea consumului.Acestea sunt interzise si la cumparare,cu exceptia cafelei,ceaiului si laptelui.Este interzisa primirea si cumpararea de lamai si derivate ale acestora.
Nu pot fi primite deasemenea tigari ,obiecte cosmetice..si alte produse prevazute de lege,acestea putand fi doar cumparate din banii primiti.
Pachetele se primesc doar cu ocazia efectuarii uneia dintre vizite.