11 Ianuarie 2018Sursa: I.P.J. TIMIȘ

REȚINUȚI PENTRU FURT DIN SOCIETATE COMERCIALE

Trei persoane, cu vârste între 19 și 30 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore de polițiștii Secției 5 Timișoara, fiind bănuite de furtul mai multor unelte electrice dintr-o societate comercială. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. 

Polițiștii Secției 5 Timișoara efectuează cercetări față de trei persoane, cu vârste între 19 și 30 de ani, bănuiți de furt din societate comercială.

În fapt, la data de 10 ianuarie a.c., cei în cauză, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras unelte electrice dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Timișoara.

Prejudiciul în valoare de 2000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.