13 Iulie 2017Sursa: IPJ Timis

REŢINUT PENTRU FURT DIN LOCUINŢĂ

     Poliţiştii de investigații criminale au identificat trei bărbați cu vârste între 21 și 32 de ani, bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-o locuinţă situată pe raza municipiului Timișoara. Unul dintre cei trei a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La data de 12 iulie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Timişoara au identificat trei bărbați, cu vârste între 21 și 32 de  ani, bănuiţi de furt din locuinţă.

În fapt, în seara de 21 aprilie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, într-un imobil situat pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (un televizor, un laptop, o roabă, o rolă de cablu electric și o mașină de tuns gazonul), în scopul valorificării.

Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 5000 de lei a fost recuperat în proporție de peste 50%.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat,iar unul dintre bănuiţi, respectiv bărbatul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților și a recuperării în integralitate a prejudiciului