12 Februarie 2018Sursa: I.P.J. TIMIȘ

MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 28 și 31 de ani în timp ce transportau 34,76 metri cubi  de material lemnos pe raza municipiului Lugoj și localității Mănăștiur, fără aviz de însoțire. Materialul lemnos a fost confiscat și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 33.000 de lei.

În data de 10 februarie a.c., polițiștii municipiului Lugoj, au oprit pentru control un autocamion  care transporta material lemnos, condus de către un bărbat de 31 de ani.

În fapt, cel în cauză ar fi transportat pe raza municipiului Lugoj 32,26 metri cubi material lemnos, având avizul de însoțire expirat.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar în cauză au fost aplicate sancțiuni contravenționale de aproximativ 28.000 de lei.

  •  

În data de 9 februarie a.c., polițiștii Secției 10 Rurale Făget, au oprit pentru control o autoutilitară  care transporta material lemnos, condus de către un bărbat de 28 de ani.

În fapt, cel în cauză ar fi transportat pe raza localității Mănăștiur  2,5 metri cubi material lemnos, fără a deține aviz de însoțire.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional cu 5000 de lei.