27 Septembrie 2022Sursa: I.P.J Timiș

BULETIN INFORMATIV 27 SEPTEMBRIE 2022

REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT

La data de 26.09.2022, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, la data de 27.07.2022, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 14:00-17:00, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuință, situată pe strada Ludwig von Ybl din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras un laptop, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.200 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, în data de 26.09.2022, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au identificat și depistat în Timișoara, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

  •  

REȚINUȚI PENTRU FURT

Polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au reținut doi bărbați, în vârstă de 28 și 35 de ani, bănuiți de furt. Aceștia au fost introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Caraș-Severin și I.P.J Timiș.

În fapt, la data de 22.08.2022, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 20.08.2022, persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil situat pe strada Ofcea din Timisoara, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice folosite în construcții, cauzând un prejudiciu de aproximativ 18.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate, în data de 20.09.2022, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au identificat și depistat în Timișoara, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

De asemenea, în data de 26.09.2022, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au identificat și depistat în Timișoara, un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

  •  

REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE

La data de 26.09.2022, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de tâlhărie. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Caraș-Severin.

În fapt, la data de 10.09.2022, polițiștii timișoreni au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 73 de ani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în fața porții de acces a imobilulu în care locuiește, situat pe strada Școlii din Timișoara, un bărbat ar fi deposedat-o, prin smulgere, de cerceii pe care îi purta, după care acesta ar fi fugit.

În urma investigațiilor efectuate, în data de 26.09.2022, polițiștii Biroului Investigații Criminale Timișoara au identificat și depistat în Timișoara, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.