09 Iulie 2018Sursa: I.P.J. TIMIȘ

REȚINUȚI PENTRU FURT DIN IMOBIL ÎN CONSTRUCȚIE

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat, împreună cu polițiști din cadrul Secției 2 Urbane Timișoara, în flagrant delict, doi bărbați în timp ce sustrăgeau 55 de panouri de cofrare dintr-un imobil aflat în construcție. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de  ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La data de 06 iulie a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara,  împreună cu polițiști din cadrul Secției 2 Urbane au surprins în flagrant, pe raza comunei Giroc, doi bărbați, de 28 și 19 ani, care sustrăgeau și încărcau intr-o camionetă 55 de panouri de cofrare.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei în cauză ar mai fi sustras 55 de popi metalici pentru construcții dintr-un șantier, de pe raza aceleiași localități.

Prejudiciul în valoare de 6500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite păgubiților.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.