18 Mai 2018Sursa: I.P.J. TIMIȘ

BĂRBAȚI CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 60 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș, au oprit pentru control pe strada Constantin Diaconovici Loga din Timișoara, un autoturism, condus de un bărbat, de 60 de ani.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  •  

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Recaș au depistat un bărbat, de 44 de ani, în timp ce conducea un moped pe DC 147 Bazoș.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise