11 Iunie 2018Sursa: I.P.J. TIMIȘ

BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURT DIN LOCUINȚĂ

Polițiștii Postului Dumbrăvița au depistat un tânăr, de 24 de ani, bănuit de furt din locuință, la scurt timp după comiterea faptei. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Timiș.  

În data de 09 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului Dumbrăvița au identificat  un tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În fapt, la data de 04/05 iunie  a.c., cel în cauză ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Praga din comuna Dumbrăvița , de unde ar fi sustras două  pompe electrice, o bormașină și o autofiletantă, cauzând un prejudiciu de 8.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cel în cauză fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.